May 1, 2022

(Online) Marketeer – Junior

Ben jij commercieel ingesteld, datagericht en weet jij als de beste hoe je potentiële klanten en doelgroepen (online) moet aanspreken? Word dan onze Junior (Online) Marketeer! Ons team is aan het uitbreiden en per direct zoeken wij een nieuw talent dat ons groeiende bedrijf komt versterken als online marketeer! Een baan binnen ons team betekent aan de slag gaan voor diverse bestemmingen, zoals Canada, Duitsland, Zuid-Afrika, Wales, Schotland, Denemarken en Noorwegen. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees snel verder!

36 tot 40 uur in de week

Zapper Group is het pr- en marketingbureau in Amsterdam voor bestemmingen, airlines, luchthavens en andere reisgerelateerde brands. Onze focus ligt op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Onze projecten en campagnes kenmerken zich door innovatieve oplossingen voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een talent dat graag samen met ons uitdagingen in een internationaal speelveld aangaat. Doordat we in een klein en informeel team werken is je functie dynamisch en uitdagend met veel verantwoordelijkheid en creatieve input. Ons kantoor ligt op een steenworp afstand van Amsterdam Centraal Station en vanaf je werkplek heb je uitzicht op de prachtige Houthavens. Binnen ons team wisselen we kantoordagen af met thuiswerken.

Dit ga je doen

Binnen ons team ga je aan de slag als (online) marketeer en plan, monitor en optimaliseer je alle (online) marketingcampagnes en ben je verantwoordelijk voor de SEO. Je werkt nauw samen met de projectmanager en je collega’s die verantwoordelijk zijn voor o.a. content, pr en travel trade relaties. Je richt je op data, maar bent ook continu bezig met het bedenken van nieuwe, creatieve concepten. Je bereidt (online) marketingcampagnes voor zodat deze er aantrekkelijk uitzien én in lijn zijn met onze campagnedoelstellingen. Daarnaast zorg je in samenwerking met onze web developer dat de campagnes optimaal doorgemeten kunnen worden op o.a. onze online platforms. Je zorgt voor een heldere planning en denkt na over de optimale budgetverdeling. Je monitort gedurende het project de performance van de campagnes en stuurt bij waar nodig. Je rapporteert resultaten overzichtelijk in presentaties en koppelt dit geregeld terug richting het team of de klant. Je overlegt continue met het team of er nog meer verbeterpunten zijn om optimale resultaten te behalen voor onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de SEO voor onze online platforms. Je kijkt waar verbeterpunten en kansen liggen en adviseert het contentteam hierin. In samenspraak met de web developer kijk je waar technische optimalisaties mogelijk zijn. Kortom: binnen het team ben jij het aanspreekpunt voor alles omtrent (online) marketing en SEO.

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo-opleiding in de richting van marketing of vergelijkbaar afgerond (óf je hebt aantoonbare stage- of werkervaring in een soortgelijke functie).
 • We vragen geen bak met ervaring, wel veel affiniteit en enthousiasme. We geven je graag de ruimte voor ontwikkeling. In deze functie krijg je volop de kans om aan je skills te werken door middel van trainingen, cursussen of workshops.
 • Ervaring met SEA, SEO of Social Media advertising (bijv. Facebook Ads) is mooi meegenomen;
 • Je bent analytisch ingesteld en streeft samen met het team naar het ultieme resultaat;
 • Een data-gedreven mindset: jouw beslissingen worden gemaakt op basis van data;
 • De skills om relevante inzichten snel boven water te krijgen en direct te verwerken in campagnes;
 • Ervaring met het maken van rapportages;
 • Je bent op de hoogte van de trends in marketing en past deze graag direct toe in je werk;
 • Je hebt de nodige reiservaring opgedaan, bij voorkeur ook naar skigebieden;
 • Je kan goed schakelen tussen projecten en kan ook goed zelfstandig aan de slag;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Kennis van Photoshop, Canva of soortgelijke beeldbewerkingsprogramma’s is een pre.

Wij bieden

 • Contract voor 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.
 • Interessante internationale klanten om voor te werken.
 • Een gezellige werksfeer in een groeiend team.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld via workshops, evenementen of cursussen. In de richting van Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads, etc.

LET OP: je ontvangt in de week van 9 tot en met 14 mei een reactie op je sollicitatie! Solliciteren kan per e-mail aan Judith Taanman-Veenstra.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.