January 24, 2020

Trade Nederland

Wat maakt Zapper PR uniek? De kracht van Zapper PR ligt in de samenwerking met waardevolle partners – jullie dus – in de reiswereld. We hebben een breed netwerk van reisprofessionals en onderhouden zeer goede relaties met eigenaren, productmanagers en salesmanagers van touroperators, online reisbureaus (OTA) en onafhankelijke reisagenten. De trade department staat dagelijks in contact met de trade en staat altijd open voor suggesties en ideeën voor samenwerkingen. Neem contact op met Christian Clerx van Zapper Group bv om de mogelijkheden te bespreken.

Wij vinden het erg belangrijk om de trade continu op de hoogte te houden van de nieuwste en meest inspirerende bestemmingen, onze winacties, toekomstige fam trips en de laatste trends en ontwikkelingen in de reiswereld. Speciaal voor de trade versturen we daarom een maandelijkse nieuwsbrief. Mis niets en meld je nu gratis aan! Stuur een e-mail naar trade@zappergroup.com om je in te schrijven.

Ook hechten wij veel waarde aan het trainen van de reisprofessionals. Doe jij graag nieuwe bestemmingskennis op? Leer je graag online en op eigen tempo? Volg dan nu gratis onze e-learnings en test je kennis over geweldige bestemmingen! De verschillende e-learnings zijn toegankelijk op alle devices – mobiel, tablet, laptop en desktop – en je kan het volgen wanneer het jou uitkomt! Klik hier voor meer informatie en ga direct aan de slag!

Daarnaast hebben wij een besloten Facebook Community opgericht om de trade als eerste op de hoogte te kunnen stellen van alle nieuwtjes. Op deze manier ben jij in staat om je klanten extra te verrassen en de ultieme vakantie samen te stellen. Word nu lid van onze Facebook community om geen update te missen!