July 2, 2020

Stage: Content, marketing & PR stage

 

Houd jij van reizen en lijkt het jou leuk om voor bestemmingen als Wales, Noorwegen, Duitsland, Canada, Denemarken en Zuid-Afrika te werken? Dan zijn wij bij Zapper Group per direct op zoek naar jou! En jij ook naar ons. Waarom? Stage lopen in ons gezellige team is superleuk, leerzaam en afwisselend. Ons kantoor ligt in een inspirerende omgeving, vlakbij Amsterdam Centraal en direct aan het IJ met uitzicht op de Houthavens.

Zapper Group is het pr- en marketingbureau in Amsterdam voor bestemmingen, airlines, luchthavens en andere reisgerelateerde brands. Onze focus ligt op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Onze projecten en campagnes kenmerken zich door innovatieve oplossingen voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die graag samen met ons uitdagingen in een internationaal speelveld aangaat.

Dit ga je doen
Tijdens je stage bij de Zapper Group ondersteun je het gehele team bij uiteenlopende projecten en werkzaamheden. Zo loop je bijvoorbeeld mee op de redactie van CityZapper en schrijf je aantrekkelijke en SEO-proof teksten voor de stadsgidsen, blog, nieuwsbrieven en social media van dit stedentripplatform. Ook leer je hoe je de juiste beelden voor je teksten selecteert en hoe het zit met auteursrechten. Onderdeel van de stage is ook dat je beelden bewerkt in bijvoorbeeld Photoshop en hoe je aantrekkelijke visuals maakt ter ondersteuning van een social-mediapost of een marketingcampagne. Bij de projecten van Zapper PR help je mee met het maken van aantrekkelijke websites, onderhoud je social-mediakanalen, schrijf je persberichten, maak je contentkalenders en help je bij het organiseren van evenementen. Ook organiseert Zapper PR geregeld blogger- en influencercampagnes en krijg je de kans om hierbij te helpen. Doordat Zapper Group met veel verschillende partijen samenwerkt krijg je de kans om je netwerk te vergroten en met veel mensen in contact te komen. Ons team is klein en informeel, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van een creatief en innovatief bureau en doe je veel ervaring op binnen de verschillende vakgebieden.

Dit ben jij 

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van communicatie, content, marketing of toerisme.
  • Je hebt affiniteit met het maken van content en vind (bijna) niets leuker dan het maken van verhalen. 
  • Je houdt van reizen en het lijkt je geweldig om dagelijks met dit onderwerp bezig te zijn. 
  • Je verdiept je graag in uiteenlopende bestemmingen en kan informatie daarover snel eigen maken.
  • Vanuit je opleiding of persoonlijke interesse heb je kennis opgedaan met een CMS, bijvoorbeeld WordPress. 
  • Social-mediakanalen hebben geen geheimen voor jou. 
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend. 
  • Je Engels is van goed niveau: je spreekt en schrijft het gemakkelijk. 
  • Je bent creatief, nieuwsgierig, pro-actief en neemt graag initiatief.
  • Je gaat graag in een team aan de slag, maar kan ook goed zelfstandig werken. 

Reiservaring is een pré.

Periode
De periode en het aantal dagen per week zijn in overleg, maar de minimale stageduur is 13 weken bij een fulltime dienstverband.

Stagevergoeding
€500 bij een fulltime stage.

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij de Zapper Group stage te lopen en herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar madge@zappergroup.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.