July 2, 2020

Stage: Redactie, Marketing & PR

Houd jij van reizen (met name stedentrips en wintersport) en lijkt het jou tof om voor bestemmingen als Wales, Utah, Noorwegen, Canada en Las Vegas te werken? Dan zijn wij bij Zapper Group op zoek naar jou! En jij ook naar ons. Waarom? Stage lopen in ons gezellige team is superleuk, leerzaam en afwisselend. Ons kantoor ligt in een inspirerende omgeving, vlakbij Amsterdam Centraal en direct aan het IJ met uitzicht op de Houthavens.

De Zapper Group is een creatief bureau, waar we werken aan de titels CityZapper, Zapper PR en SnowZapper. Tijdens je stage ga je meewerken aan verschillende projecten voor deze titels!

Tijdens je stage ben je o.a. hier mee bezig:

 • Nieuwsberichten, blogs, stadsgidsen, nieuwsbrieven en persberichten schrijven voor de website en app van CityZapper en SnowZapper. (Een reis naar één van de bestemmingen behoort tot de mogelijkheden!)
 • Gevarieerde PR- en marketingwerkzaamheden uitvoeren voor Zapper PR, waaronder ons team ondersteunen bij het organiseren van een evenement of het uitzetten van een persreis voor journalisten en/of influencers.
 • Het maken van contentkalenders en social-mediaplannen om deze vervolgens ook zelf uit te rollen.
 • Leuke en creatieve marketingacties bedenken en deze ook implementeren.
 • Meedenken aan de optimalisatie van onze websites en apps.

Aangezien we in een klein team werken krijg je veel verantwoordelijkheden en is er altijd ruimte voor eigen initiatief. Op deze manier maak je kennis met alle aspecten van een creatief en innovatief bureau en doe je veel ervaring op binnen de verschillende vakgebieden.

De periode en het aantal dagen per week zijn in overleg, maar de minimale stageduur is 13 weken bij een fulltime dienstverband.

Wij zoeken iemand die:

 • Een mbo(niveau 4)-, hbo- of wo-opleiding volgt in de richting van communicatie, redactie, marketing en/of PR.
 • Grote affiniteit heeft met schrijven, reizen (voornamelijk steden en wintersport) en digitale media.
 • Kennis heeft van fotobewerkingsprogramma’s (bijv. Photoshop) en CMS-sytemen (bijv. WordPress).
 • De Nederlandse taal zowel in woord als geschrift uitstekend beheerst.
 • Creatief is en een oog voor detail heeft.
 • Graag wil werken in een klein en informeel team.

Reiservaring is een pre!

Stagevergoeding
In overleg

Bedrijfsprofiel
De Zapper Group is een creatief bureau dat innovatieve concepten uitwerkt voor reisbestemmingen. Onder de Zapper Group vallen de volgende merken: CityZapper, Zapper PR en SnowZapper. Deze merken hebben een internationale focus en zijn gericht op het in de markt zetten van (voornamelijk) buitenlandse bestemmingen, door middel van content, pr en marketing. In ons klein en informele team, gevestigd aan het IJ in Amsterdam, werken we met veel plezier samen aan deze titels!

Interesse?
Lijkt het je leuk om bij de Zapper Group stage te lopen en herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan een e-mail met motivatie en cv naar bianca@zappergroup.com.